BESTEL INFORMATIE
BOEKEN BESTELLEN
STAAT VAN DE BOEKEN
Naast de titel, schrijver, uitgever, jaar van uitgifte, druk en wijze van binding wordt tevens de staat waarin de boeken zich bevinden aangegeven. Ik gebruik hiervoor de, internationaal gebruikte, volgende lettercodes:

VG, (Very Good)
Een boek in goede, maar gelezen conditie. Duidelijke leesvouwen in de rug, een ezelsoortje, lichte beschadigingen aan de randen, licht "scheefgelezen" etc, kunnen voorkomen. Desalniettemin in zeer acceptabele staat.

F, (Fine)
Een boek in prima staat. Het is wellicht 1 of 2 keer gelezen en heeft slechts marginale spoortjes van gebruik, voornamelijk aan de rugzijde (lichte leesvouwen) en/of hoeken van de kaft van het boek.

M, (Mint)
Een ongelezen boek in nieuwstaat.

Hardcover uitgaven die voorzien zijn van een stofomslag hebben twee conditie aanduidingen, gescheiden door een liggend streepje. (F-VG) De eerste aanduiding is voor het boek, de tweede voor het stofomslag. Wanneer de conditie van een boek wisselend is wordt de conditie met twee letters, gescheiden door een schuine streep, aangeduid. (VG/F)

Om zo nauwkeurig mogelijk de staat te omschrijven wordt soms ook gebruik gemaakt van de + en - tekentjes.

Boeken die niet aan de verwachtingen voldoen kunnen altijd worden geretourneerd.
F. de Haan
J. Rosenkrantzlaan 37
2104 CC Heemstede


banknummer: NL16 RABO 0386 3499 91
Banknr: NL16 RABO 0386 3499 91
t.n.v. F. de Haan Heemstede
Verzendkosten
Nederland
Over het algemeen liggen de meeste bestellingen, wat betreft gewicht, tussen de 1 en 10 kilo, wat Euro 7,25 aan verzendkosten kost.  Bestelt u 1 of 2 boeken, die ook nog door de brievenbus passen, dan liggen de verzendkosten op Euro 4,60.
In het gastenboek van mijn website kunt u lezen wat mensen, die u met een bestelling voorgingen, van de kwaliteit van de boeken en/of de afhandeling van hun bestelling vonden.
Verzendkosten
Belgie
Wanneer u 1 of meerdere boeken wilt bestellen kunt u de gewenste titel(s) per e-mail doorgeven. De diverse secties van de site worden, wanneer noodzakelijk, wekelijks ge-updated, dus de kans is groot dat het boek nog aanwezig is. Per email bericht ik u welke boeken beschikbaar zijn en wat de totale kosten zijn. Na ontvangst van het verschuldigde bedrag op mijn bankrekening mail ik u een bevestiging en gaan de boeken op de post. Voor kostenloze betaling via bank uit het buitenland de volgende codes vermelden:
IBANnummer: NL16 RABO 0386 3499 91
BIC code: RABONL2U
Bestellingen naar Belgie gaan met Postnl. Voor de bestellingen tot 2 kilo is dat Euro 10,-
Voor bestellingen tot 5 kilo wordt 19,50 in rekening gebracht.
fdehaan@hotmail.com